Kolme hyvää syytä käyttää nettilompakkoa

Nettilompakoiden käyttäminen online asioinnissa on nykypäivää ja huomattavasti järkevämpää verrattuna perinteiseen pankkitiliin ja maksukorttiin. Tässä on kolme hyvää syytä avata itselle nettilompakko.

Nettilompakko on nopea

Nettilompakolla rahaliikenne kulkee erittäin nopeasti jokaiseen mahdolliseen suuntaan. Ostokset tapahtuvat toki muillakin maksukorteilla nopeasti, mutta kaikki muu rahaliikenne onkin sitten hidasta. Nettilompakosta toiseen siirtäminen tapahtuu heti, mutta pankkitililtä toiselle pankkitilille kestää useimmiten useita päiviä mikäli tilit eivät ole saman pankin alla.

Netissä pelejä pelaavat myös varmasti tietävät, että normaalit maksukortit ja tilisiirrot ovat erittäin hidas tapa saada rahaa ulos pelitililtä. Nettilompakoihin siirto tulee heti hyväksymisen jälkeen, kun taas pankkitilille rahoja saa odotella useampia päiviä.

Nettilompakko on turvallinen

Nettilompakko on turvallinen tapa tehdä maksuja verkossa. Netissä toimivat lompakot ovat erittäin voimakkaasti suojattuja.

Nettilompakko on edullinen

Suurin osa pankeista laskuttaa palveluistaan kuukausittaisella veloituksella. Vaikka muutaman euron suuruinen kk maksu ei välttämättä tunnu suurelta, kuluu tähän pitkässä juoksussa iso summa rahaa.