MuchBetter nettilompakko – Mikä se on, ja miten sitä käytetään?

Olet varmasti kuullut sanasta MuchBetter, mutta et tiedä mikä se on. Ei hätää, sillä me olemme täällä juuri sinua varten, ja tässä artikkelissa kerrommekin, mikä tämä MuchBetter nettilompakko on!

MuchBetter nettilompakko

MuchBetter nettilompakko on siis nettilompakko, joka toimii samoilla periaatteilla kuin esimerkiksi Skrill tai Neteller. MuchBetter on perustettu vuonna 2016. Tämä nettilompakko siirtää rahaa nopeasti sekä vaivattomasti. Voit lähettää, vastaanottaa tai pyytää rahaa. Käytä MuchBetter-lompakkoa, jotta voit tallettaa ja nostaa rahaa suosikkipeliesi kanssa yksinkertaisemmin. Ei enää uudelleenohjauksia, hankalia salasanoja ja ylimääräisiä laitteita – vahvista maksutapahtumat vain puhelimellasi ja nauti maailman alhaisimmista pelien nettilompakkomaksuista!

MuchBetteristä löytyy 17 eri kieltä, sovellus on saatavilla yli 180 maassa, ja heillä on toimistoja yli seitsemässä maassa.

MuchBetter-sovellus on melko uusi maksuratkaisu, joka on suunniteltu helpottamaan nettilompakkotapahtumia. Sen perustamisen jälkeen yli 550 kumppania on lisännyt sen talletus- ja kotiutusvaihtoehdoksi. Sitä voi käyttää mukavasti rahan tallentamiseen, lähettämiseen ja siirtämiseen. MuchBetter tarjoaa palvelujaan käyttäjille ympäri maailmaa, ja vain ihan muutama maa on suljettu pois muchbetterin käytön piiristä.

muchbetter nettilompakko

Ota MuchBetter käyttöön näillä viidellä ohjeella helposti!

  1. Rekisteröi tilisi MuchBetterin kotisivun tai mobiilisovelluksen kautta.
  2. Anna puhelinnumerosi, pääsykoodisi (salasana) ja valitse tilin valuutta (USD, EUR tai GBP) rekisteröintilomakkeessa.
  3. Anna henkilökohtaiset tietosi: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, syntymäaika ja osoite.
  4. Hyväksy tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot.
  5. Avautuvaan ikkunaan sinun on määritettävä 6-numeroinen turvakoodi, jonka MuchBetter lähettää puhelinnumeroosi.

Kun olet vahvistanut koodin, saat tekstiviestin, jossa on linkki sovellukseen. Asenna sovellus, anna rekisteröintitiedot, laita tilillesi rahaa ja aloita MuchBetterin käyttö!
Viimeinen vaihe on todentaminen. Se on tarpeen rajojen nostamiseksi, ja voit myös saada ilmaisen MuchBetter MasterCard -kortin (vain EU-maissa).

MuchBetter henkilöllisyyden vahvistaminen

MuchBetter-henkilöllisyyden todentaminen on mahdollista suoraan sovelluksessa, ja se kestää vain muutaman minuutin. Sinun tulee käyttää vain puhelimen kameraa ja henkilöllisyystodistusta: passia, henkilökorttia tai ajokorttia. Anna sitten sovellukselle pääsy kameraan, suuntaa se asiakirjaan ja ota selkeä kuva molemmilta puolilta. MuchBetter tarkistaa asiakirjasi muutamassa minuutissa. Onnistuneen vahvistuksen jälkeen MuchBetter lisää tilisi rajoja, ja voit siirtää rahaa muille käyttäjille! Näin helppoa se on.

MuchBetter veloittaa maksun tapahtumista

Kuten kaikki muutkin nettilompakot, MuchBetter veloittaa maksun joistakin tapahtumista. Niitä kaikkia emme ala tässä listaamaan, sillä listasta tulisi hyvinkin pitkä. Tässä kuitenkin yleisimmät:

Talletusmaksu:
Varojen lataamisesta perittävä maksu riippuu maksutavasta ja alueestasi. Näet todelliset hinnat tililläsi. Tässä ovat suosituimpien talletustapojen kustannukset: Pankkisiirto – ILMAINEN, VISA / MasterCard – 0-5 % (alueesta riippuen), Yandex – ILMAINEN, BITCOIN – 2 %.
Pankkikotiutusmaksu:
SEPA-pankkisiirron kautta tapahtuvasta varojen nostosta perittävät maksut ovat 2 – 2,5 %. Nostot Bitcoiniin – 2 %, Yandex – 2,5 %.
Rahansiirtomaksu:
P2P-siirrot MuchBetterin käyttäjien välillä ovat täysin ilmaisia.
Valuuttamaksu:
0,99 % valuuttamuunnoksista USD/EUR/GBP välillä.

Onko MuchBetter turvallinen?

MuchBetterin huomio kiinnittyy suuresti käyttäjätilien turvallisuuteen. Sovellukseen pääsee käsiksi sormenjäljen ja dynaamisten turvakoodien avulla. MuchBetterillä on myös käytössä transaktioiden analysointijärjestelmä, joka varmistaa yksinomaan laillisten transaktioiden läpivientiä.

Useat turvatoimet suojaavat tiliäsi:

  • Sisäänkirjautumista varten sinun on syötettävä rekisteröinnin yhteydessä määritetty 4-numeroinen pääsykoodi (on suositeltavaa olla käyttämättä syntymäaikaa ja juoksevia numeroita).
  • Aktivointikoodi, kun käytät uutta laitetta. Aina kun haluat käyttää nettilompakkoasi sellaisen välineen kautta, jota et ole aiemmin käyttänyt, MuchBetter lähettää puhelinnumeroosi yksilöllisen aktivointikoodin.
  • Touch-ID – voit ottaa sovelluksen käyttöön sormenjäljellä ja käyttää tätä menetelmää käyttökoodin sijasta.
  • Aikakatkaisu – kun näyttö lukittuu tai olet sovelluksesta poissa 90 sekunnin ajan, sovellus katkaisee yhteyden automaattisesti.

Mistä lataan sovelluksen?

Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi Applen App Storesta ja Google Playsta.

Koska MuchBetter-tiliä hallinnoidaan sovelluksen kautta, tämä on tärkein työkalu. MuchBetterissä kiinnitetään suurta huomiota sovelluksen käyttömukavuuteen, joten se toimii virheettömästi ja siinä on yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä.

MuchBetter-sovelluksella voit tehdä kaiken: tallettaa varoja tilillesi, tehdä siirtoja, tarkistaa tapahtumahistorian, läpäistä tarkistuksen, tilata MasterCardin ja nostaa varoja.

Kun teet siirtoja, voit halutessasi suorittaa ne myös tietokoneen näytöllä skannaamalla sovelluksessa näkyvän viivakoodin.

Sovelluksella maksaminen

MuchBetter maksaminen
Maksaminen MuchBetter sovelluksella on helppoa ja nopeaa.

Asiakkaiden kokemuksia MuchBetter nettilompakosta

Positiivisia kokemuksia asiakkailta

Siirto ilmestyi välittömästi, varmennusprosessi oli yksinkertainen. Toivottavasti tämä voi kehittyä käytännöllisemmäksi ja kilpailla PayPalin kanssa.”

Loistava asiakaspalvelu ja hieno sovellus. Minulla ei ole koskaan ollut sähköistä lompakkoa, jonka kanssa minulla ei ole ollut mitään ongelmia, mutta nyt kun kaikki toimii, ei valittamista.”

Negatiivisia kokemuksia asiakkailta

Minun ja tämän äpin yhteistyö ei ole koskaan ollut parasta mahdollista… kukaan ei vastaa ongelmiini.”

Riippumatta siitä, kuinka monta kertaa tai kuinka monella tavalla yritän suorittaa tilini vahvistuksen, sovellus ei edelleenkään näytä vastausta.”

Sovellus toimii moitteettomasti ja ajaa asiansa loistavasti

MuchBetter ei ole syyttä kansan huulilla jatkuvasti. Tämä sovellus on loistava tapa siirtää ja vastaanottaa rahaa, ja toimii rivakasti puhelimesta, käyttöliittymästä tai kielestä riippumatta. MuchBetterillä sujuu arki erittäin hyvin, kunhan muistat vain tehdä yllä mainitut asiat kun rekisteröit itseäsi sovellukseen.